Nieuwsbrief Noord  
 
 
Nieuw seizoen Sport als middel van start

Sporten is leuk, gezond en je kunt er je energie in kwijt! Het jongerenwerk van Stichting Pulse organiseert voor de jongeren in IJsselstein Noord zaalvoetbaltrainingen.
> lees verder

 
Burenhulp initiatieven Noord

In IJsselstein Noord zijn drie Burenhulp initiatieven actief: in Europa- Oranjekwartier, in de Edelstenenwijk en in de Schakelflats. De reacties uit de wijk hierop zijn zeer positief en zo'n 10% van de bewoners geeft aan te willen helpen bij de buren wanneer dit nodig is.
> lees verder


Activiteiten voor buurtbewoners van het Europa- en Oranjekwartier

Bewonersgroep Europa- Oranjekwartier van start met een nieuwe serie maandelijkse activiteiten voor bewoners uit de wijk. Kom ook langs! De deuren staan voor u open op 19 februari, 19 maart en 16 april.
> lees verder

 

De bewonersgroep Europa- Oranjekwartier ook op Facebook

De bewonersgroep Europa- Oranjekwartier heeft een facebookpagina. Deze vindt u onder de naam Bewonersgroep Europa- en Oranjekwartier. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wijk? Like de pagina!
> lees verder

 
 
Uitbreiding gevraagd voor de bewonersgroep van het Europa- en Oranjekwartier!

Op dit moment bestaat de bewonersgroep uit vier (vrijwillige) leden. Uitbreiding van de groep is welkom! De Bewonersgroep zet zich in voor zowel het Oranje- als het Europakwartier. Draagt u uw buurt ook een warm hart toe en zou u graag een paar uurtjes in de maand willen bijdragen aan een prettige, veilige en schone buurt?
> lees verder

 
MOOIJ

M.O.O.IJ (Meer Ouders ontmoeten IJsselstein) is in de week van de opvoeding in 2013 van start gegaan. Sindsdien is er elke eerste donderdag van de maand van 10.00–11.30 uur een inloopochtend voor ouders en kinderen tot 4 jaar in de Bibliotheek IJsselstein.
> lees verder


Kaartjes bij Pantalone voor Internationale Vrouwendag op 8 maart

Vanaf nu kun je kaartjes reserveren bij Theater Pantalone waar Internationale Vrouwendag gehouden wordt op zaterdag 8 maart van 13:00 – 18:00 uur. Een kaartje kost € 3,- en geeft toegang tot alle activiteiten. Zegt het voort!
> lees verder

 

The world is our playground: 14 maart Reismarkt voor jongeren

Ontdekken, ervaren en beleven: wil jij alles weten over vrijwilligerswerk, stages, reizen en werken in het buitenland? Vrijdag 14 maart gaat er een wereld voor je open tijdens de Reismarkt The World is our playground. De Reismarkt is bedoeld voor alle IJsselsteinse jongeren (15-25 jaar) en wordt georganiseerd door JIP IJsselstein, Bibliotheek IJsselstein en Uit in IJsselstein.
> lees verder

 
 
Reünie voor oud leerlingen Heerendijk

De Christelijke Streek MAVO (MULO) Heerendijk bestaat al een poos niet meer en het gebouw staat er ook niet meer. Als oud-leerling kom je wellicht af en toe oud klasgenoten of docenten tegen. En er zijn vast ook mensen uit jouw schooltijd die je nooit meer gezien hebt en die je wellicht graag nog eens zou spreken.
> lees verder

 
Hoofdbrandwacht Dirk Tersteeg neemt afscheid

Woensdag 8 januari 2014 heeft na de eerste oefenavond van de brandweer IJsselstein in 2014, hoofdbrandwacht Dirk Tersteeg na 35 jaar trouwe dienst, afscheid genomen van de Brandweer Ijsselstein. Postcommandant Marco van Rooijen roemde in zijn toespraak Dirk om zijn inzet en zijn kameraadschap.
> lees verder


Vacatures via de vrijwilligerscentrale

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 100 vacatures bij meer dan 60 verschillende organisaties. Deze week zijn er vacatures bij onder meer Kursus Project IJsselstein, Plan Nederland en Museum IJsselstein.
> lees verder

 
 
 
Nieuwsbrieven andere wijken:
> West
> Centrum
> Zuid
 
> Contact redactie
> Disclaimer
> Afmelden nieuwsbrief


Deze nieuwsbrief komt tot stand in samenwerking met de bewonersgroepen, Stichting Pulse, Provides en politie en wordt u aangeboden door de gemeente IJsselstein.